Bulgarian    BG   /   EN

Ние разбираме Линукс и всички аспекти на технологиите с отворен код

LAMP, мрежи, бази данни, непрекъсваемост на услугите, мониторинг, телефония, автоматизиране на процесите, спам защита. Това са само част от нещата, които правим всеки ден от 2001 година. За всички тези години натрупахме изключителен практически опит в системното администиране, поддръжката на сървъри и управлението на мрежи. Ние знаем как да свършим работата правилно и бързо, използвайки най-добрите практики в брашна. Ако вие сте интернет доставчик, VoIP оператор, развивате интернет ресурс или сте интернет предприемач, ние ще подобрим вашия технически екип и качеството на предлаганите услуги.

Ние не сме герои

Някои системни администратори започват да работят по даден проблем чак след като клиенти се оплачат, че услугата не работи. С героични усилия след няколко дневна усилена борба в крайна сметка работоспособността на услугата бива възстановена. Ние бихме казали, че всичко това може да бъде предотвратено с малко повече далновидност и навременни усилия въз основа на автоматизирано наблюдение и анализ на данните. Да бъдеш герой е страхотно, но ние предпочитаме да не бъдем герои, а да разчитаме на мониторинг, високонадеждни непрекъсваеми решения и системи за виртуализация.

Практикуваме DevOps

Оставете разгръщането, оптимизацията и автомитазацията на вашите сървъри на нас. Ние ще добавим опитен системен администратор или архитект към вашата организация, позволявайки на вашите програмисти да съсредоточат изцяло вниманието си към разработването на приложения, а не към инсталиране, настройване или отстраняване на проблеми по оборудването.

Ние решаваме комплексни технически проблеми използвайки "оупън сорс" решения

Традиционните методи за решаване на инфракструктурни проблеми вече не работят. Оставете бавната реакция на големите софтуерни дистрибутори в миналото. Забравете за проблемите със сигурността, лицензите и вирусите. Без значение дали сега стартирате вашия бизнес или сте дългогодишна компания, ние можем да ви помогнем да разширите вашия бизнес с подходящи решения базирани на отворен код, планиране на ресурсите, мигриране без прекъсване на работата, високонадежни системи, виртуализация или облачна архитектура.

предлагани Услуги

 • Системно администриране

 • Мрежи

 • Поддръжка на сървъри

 • VoIP решения

 • Отстраняване на проблеми

 • Оптимизиране на сървъри

 • Виртуализация

 • Оупън сорс решения

 • Мониторинг 24/7/365

 • Високонадеждни услуги

нашите Компетенции

Да, вярно е! Наистина имаме тези умения и използваме всички тези продукти и технологии в момента или сме ги използвали през последните няколко години в поддръжката на сървъри.

Архивиране и възстановяване

Телефония

Производители

Мониторинг и нотификация

Виртуализация

Инфраструктура

Операционни системи и дистрибуции

Програмиране

Непрекъсваемост на услугите

все още не сте сигурни ? Ние сме сертифицирани

BSD сертифицирани

LPI сертифицирани

Novell сертифицирани

RedHat сертифицирани

малко Факти

 • 1100

  1100

  Mbit/s уеб трафик

 • 2800

  2800

  едновременни обаждания

 • 11 000 000

  11 000 000

  минути VoIP обаждания месечно

 • 80 000

  80 000

  активни пощенски кутии

 • 13

  13

  години среден ИТ опит в екипа

АйТи Аутсорсинг

ПО-ДОБРО

Предоставя знания и най-добрите практики на вашата компания от опитни и сертифицирани инженери.

ПО-ЕВТИНО

Рентабилно е като намалява оперативните и капиталови разходи и ви дава най-доброто и от двата свята - професионални и надеждни ИТ услуги, без завишени цени.

ПО-БЪРЗО

Работата е свършена по-бързо, когато имате нужда да бъде бързо. Повече от един човек може да работи по един или няколко проблема в същото време.

А също обърнете внимание и на следните неща

 • Вашите сървъри често са недостъпни, работят бавно или неадекватно
 • Нямате никакъв план за архивиране и възстановяване в случай, че се появи неочакван проблем
 • Оборудването и работещите услуги са без мониторинг и контрол и никой не знае какво се случва, и дали работят или не
 • Имате един или повече сървъри, но няма никой на когото да разчитате да се погрижи за тях при проблем

за Контакт

За повече информация и въпроси не се колебайте да се свържете с нас по телефон всеки работен ден между 12:00 и 19:00 или по всяко време на нашата електронна поща.

+359 2 411 1234 support@myserver.bg / info@myserver.bg

ЧЗВ

Да със сигурност. Ние имаме клиенти в други държави, дори на различни континенти. В днешно време интернет е навсякъде и това може да спести много време. Обикновено ние управляваме всички бизнес процеси основно през електронна поща и съобщения в реално време.
Това наистина зависи от работата която трябва да бъде изпълнена и варира в сериозни граници. Нашите цени започват от 120лв за сървър.
Изпратете ни повече информация (не е нужно да бъде техническо задание) и ние ще изпратим обратно допълнителните въпроси и ценово предложение.
Да. Ние даваме гаранции, че няма да предоставяме никакви ваши данни на трети лица или други организации. Ние сме регистриран администратор на лични данни вписани в регистъра на администраторите на лични данни под номер 320820